Alt plus | Inovativne jezikovne storitve ALT PLUS izvaja certificirana izobraževanja in tečaje za memoQ Alt plus je pooblaščeni prodajalec programske opreme za upravljanje prevajalskih projektov Alt plus je certificirani izvajalec tečajev in izobraževanj za SDL Trados
English | Slovenščina

Programska oprema za vodenje prevajalskih projektov: Projetex 10 in Translation Office 3000

Podjetje AIT je izdalo novi različici programske opreme za vodenje prevajalskih projektov Projetex 10 in Translation Office 3000.

Projetex 10  
Projetex 10 je orodje za vodenje prevajalskih projektov, namenjeno prevajalskim agencijam in večjim prevajalskim podjetjem, ki želijo imeti svoje projekte pod nadzorom.
Na enem mestu združuje podatke o naročnikih, izvajalcih, cenikih, trenutnem stanju projektov, ponudbah, izdanih in prejetih računih ter prejetih plačilih. Z vgrajenimi obrazci za poročila lahko s programom Projetex 10 na preprost način analizirate svoje poslovanje.
Vodenje prevajalskih projektov s programom Projetex 10 je v skladu s prevajalskim standardom EN 15038. Če načrtujete certifikacijo za prevajalski standard EN 15038, je Projetex 10 prava izbira za vodenje prevajalskih projektov.
  Translation Office 3000 je orodje za vodenje prevajalskih projektov, namenjeno samostojnim prevajalcem in manjšim prevajalskim agencijam.
Na enem mestu združuje podatke o naročnikih, cenikih, trenutnem stanju projektov, ponudbah, izdanih računih in prejetih plačilih. Z vgrajenimi obrazci za poročila lahko s programom Translation Office 3000 na preprost način analizirate svoje poslovanje.

Translation Office 3000 je prava izbira za samostojne prevajalce!
Če se obseg poslovanja poveča in ugotovite, da potrebujete dodatne funkcije, ki jih vključuje Projetex 10, preprosto nadgradite na Projetex 10.

Projetex 10
  Translation Office 3000

Nakup programske opreme za vodenje prevajalskih projektov Projetex 10 in Translation Office 3000

Kot pooblaščeni distributer v Sloveniji vam lahko ponudimo nižje cene od objavljenih cen na spletnem mestu izdelovalca, zato nam pošljite povpraševanje in poslali vam bomo cenik.
Če želite več informacij, obiščite spletno mesto
www.projetex.com ali pa nam pišite na info@altplus.si.

Prenesite 30-dnevno brezplačno polno delujočo različico Projetex 10 in Translation Office 3000.
  

Celoten seznam prevajalskih orodij podjetja AIT:
AcroLexic
AnyCount – orodje za štetje znakov, besed in vrstic na podlagi katerih izračunate strošek prevoda. Podprte olike zapisa datotek: RTF, DOC, WPD, XLS, PPT, PPS, PDF, CSV, HTM, HTML, XML, MIF, TXT, ZIP, ODT, SDW, SXW, ODS, SDC, SXC, ODP, SDD, SXI, HLP in CHM. Orodje je že vgrajeno v programsko opremo Projetex 10 in Translation Office 3000.
AnyLexic
AnyLexic Server
AnyMem
CATCountbrezplačno orodje za izračun uteženega števila besed (vgrajeno tudi v Projetex 10 in Translation Office 3000) Prenesi
ClipCount
ExactSpent
Projetex 10 – orodje za vodenje prevajalskih projektov v prevajalskih agencijah in večjih prevajalskih podjetjih
Translation Office 3000 – orodje za vodenje prevajalskih projektov za samostojne prevajalce in manjše prevajalske agencije
WinLexic
 

Napovednik

10. maja 2018: tečaj za SDL Trados Studio 2017
17. maja 2018: tečaj za memoQ 2015

Projetex Authorised Reseller